Inschrijfformulier / registration form – Huisartsenpraktijk Bron – van den Berg – Gorinchem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bron – van den Berg
Mollenburgseweg 15G 4205 HB
Gorinchem

Inschrijfformulier / registration form

U bent van harte welkom om het inschrijfformulier in te vullen als u nieuw bent komen wonen in postcodegebied 4201 t/m 4206 en u nog géén huisarts in Gorinchem heeft. U kunt het inschrijfformulier printen en ingevuld inleveren bij de praktijk. Wij verzoeken u om bij het inleveren van het inschrijfformulier ook een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Wilt u uw vorige huisarts inlichten en al dan niet toestemming geven om uw dossier over te laten zetten naar onze praktijk? Uw inschrijving is pas compleet als uw zorgdossier bij ons binnen is.

Bewoners in postcodegebied 4207 en 4208 verzoeken wij om een huisarts te vinden dichter bij uw woonadres. Dit in verband met de inspanningsverplichting die wij hebben om in geval van spoed binnen 15 minuten bij u aanwezig te kunnen zijn.

Voor bewoners die al een huisarts in Gorinchem hebben: wij verzoeken u ten alle tijden overleg met uw huidige huisarts te hebben.

Praktijkfolder

Bent u patiënt bij ons en wilt u uw pasgeboren kind inschrijven dan kunt u gebruik maken van dit inschrijfformulier.

Bent u bewoner van het Yulius locatie Wijnkoperstraat dan kunt u gebruik maken van dit inschrijfformulier.

At GPinfo.nl you can find reliable and up-to-date information about health topics and healthcare in the Netherlands. It is the English version of Thuisarts.nl, an independent website in Dutch for health information, developed and maintained by the Dutch College of GPs.

Inschrijfformulier pasgeborene

Inschrijfformulier bewoners Yulius locatie Wijnkoperstraat