Gecombineerde Leefstijlinterventie GLI overgewicht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bron – van den Berg
Mollenburgseweg 15G 4205 HB
Gorinchem

Terug naar overzicht

Gratis begeleiding bij overgewicht (GLI)

Heb je al geruime tijd moeite om een gezond gewicht te bereiken? Wil je gezonder gaan leven, maar weet je niet goed hoe? Wil je je graag fitter voelen? Wil je voorkomen dat je medicatie moet gaan gebruiken of heb je al medicatie en wil je daar vanaf? Ben je bereid om zelf hard aan de slag te gaan om je leefstijldoelen te bereiken en heb je daarbij behoefte aan advies en begeleiding? Dan is dit je kans om een blijvende verandering te realiseren!

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een tweejarig programma dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met overgewicht, die willen afvallen en gemotiveerd zijn om gezonder te gaan leven. Het wordt op verschillende locaties in de regio aangeboden. Deelname gaat altijd in overleg met de huisarts. Je krijgt het programma bij alle zorgverzekeraars volledig vergoed zonder eigen risico. Je krijgt begeleiding van een leefstijlcoach en je doorloopt het programma met een groep van maximaal 12 deelnemers.

Wil je NU de regie pakken en aan het stuur gaan staan van je eigen gezondheid, zodat je een fitter en vitaler leven tegemoet kan gaan? GA dan naar de website voor meer informatie en vraag je huisarts om je aan te melden voor deelname aan het GLI-programma.

Publicatiedatum: 12-06-2021